divendres, 6 de juliol de 2012

CARAVANA DE L'AMISTAT 2012

El passat dissabte 30 de Juny l’ADF va participar a la Caravana de l’Amistat. Aquesta va ser organitzada per IPA Bages en benefici del projecte dels Horts ecològics de la Fundació Rosa Oriol, va ser un èxit aplegant durant la tarda-nit del dissabte més d'un miler de persones al Polígon dels Trullols de Manresa.


Un centernar de voluntaris amb 43 vehicles de diferents cossos operatius, van fer possible aquesta acció solidària. Es va sortir des del parking de Can Ferrer a Torruella, tots amb els prioritaris i les sirenes activades. Durant el trajecte es va fer una primera aturada al bosquet de Sant Fruitós perquè els més petits poguessin veure els vehicles. La segona aturada va ser al Casino de Manresa. La tercera aturada va ser a la Policia Local de Manresa, allà va ser més emotiu, ja que es va fer un minut de silenci en homenatge a Eduard Guillem, el policia local mort en servei i a Santi Vidal, president de Creu Roja Manresa, mort l’any passat.


Durant tota la tarda es van fer algunes activitats per als nens al polígon dels Trullols. La caravana va arribar a aquest punt cap a les 8 del vespre i tant petits com grans van poder veure i pujar als diferents vehicles d’emerègncies.

Podeu veure més imatges aqui.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada